Praca Licencjacka
-
- Kontakt:
Praca Licencjacka
Witam. Jestem studentem III roku Bezpieczeństwa Narodowego. Aktualnie piszę pracę na temat Sił Zbrojnych, niestety napotkałem mały problem, po przeszukaniu całej mojej biblioteki nie mogę nic znaleźć na temat: Ćwiczeń a aspektu jakościowego przygotowania wojsk do operacji reagowania kryzysowego", a także do " Roli sekcji wychowawczej w szkoleniu na potrzeby utrzymania pokoju i reagowania kryzysowego".
Może ktoś z obecnych na forum orientuje się gdzie mogę znaleźć informacje na podane tematy byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam[addsig]
Może ktoś z obecnych na forum orientuje się gdzie mogę znaleźć informacje na podane tematy byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam[addsig]
Re: Praca Licencjacka
Trzeba było skorzystać z pomocy specjalistów z pisania prac licencjackich. Na pewno by pomogli i znaleźli też materiały.
Niemniej mam nadzieje ze się udało ukończyć pracę.
Niemniej mam nadzieje ze się udało ukończyć pracę.
Zgadzam się z powyższym komentarzem, że temat Twojej pracy licencjackiej jest naprawdę bardzo interesujący! Nie martw się, jestem pewien, że zawsze jest wyjście z tej sytuacji. Możesz na przykład zatrudnić nauczyciela, który podpowie jak dobrze napisać pracę dyplomową, jaki materiał wykorzystać ect. Na tej stronie https://buki.org.pl/ jest spory wybór różnych nauczycieli i osób, które zarabiają na życie pracą umysłową. Życzę sukcesów w biznesie i szczerze wierzę, że wszystko się ułoży!
-
- Kontakt:
Ja mogłem liczyć na pomoc mojego promotora, zarówno w kwestii tematu jak i późniejszego pisania pracy. 

A moim zdaniem spis treści tworzy siew oparciu o literaturę, więc skoro nigdzie nie mogłeś nic na ten temat znaleźć, to jakim cudem promotor pozwolił Ci zamieścić takie tytuły rozdziałów?