Nie rozumiemy się. Ja nie płaczę. Zresztą nie lubię mleka chyba, że do kawy. Jestem d-cą JS, szkolę siebie i innych. Pracuję, mam rodzinę. Staram się to godzić. Ale jeżeli naprawdę nie widzi Pan jaka jest sytuacja na rynku pracy i jakie są zarobki, to proszę wybaczyć, ale chyba czas zrobić sobie dzień wolnego w pracy i iść do okulisty. I to właśnie, te warunki o których pisałem powodują, że ciężko jak to Pan pisze "ogarnąć temat". Ale nie mam zamiaru nikogo przekonywać. Również pozdrawiam.nakano4 trochę odbiegasz od tematu ja też pracuje i nie narzekam powiem ci nawet że wigilie pracuję od 14-22 i nie płacze nad rozlanym mlekiem robię to dla mojej rodziny i moją żona to rozumiem.Tak trzeba rozumieć i wytrzymać niewygody i myśleć o lepszym jutro .
Jeżeli chodzi o struktury obronne przed 2W może teraz nie dajmy się zaskoczyć co?.
Po to jest temat by w Iławie i okolicach zorganizować OT /A temat do ogarnięcia.
Pozdrawiam wszystkich
OT w warm.-maz.
nakano4 sądzę że mnie nie rozumiesz chcę napomnieć oprócz pogoni za kasą są co dla niektórych ważniejsze sprawy.nakano4 pisze:Nie rozumiemy się. Ja nie płaczę. Zresztą nie lubię mleka chyba, że do kawy. Jestem d-cą JS, szkolę siebie i innych. Pracuję, mam rodzinę. Staram się to godzić. Ale jeżeli naprawdę nie widzi Pan jaka jest sytuacja na rynku pracy i jakie są zarobki, to proszę wybaczyć, ale chyba czas zrobić sobie dzień wolnego w pracy i iść do okulisty. I to właśnie, te warunki o których pisałem powodują, że ciężko jak to Pan pisze "ogarnąć temat". Ale nie mam zamiaru nikogo przekonywać. Również pozdrawiam.nakano4 trochę odbiegasz od tematu ja też pracuje i nie narzekam powiem ci nawet że wigilie pracuję od 14-22 i nie płacze nad rozlanym mlekiem robię to dla mojej rodziny i moją żona to rozumiem.Tak trzeba rozumieć i wytrzymać niewygody i myśleć o lepszym jutro .
Jeżeli chodzi o struktury obronne przed 2W może teraz nie dajmy się zaskoczyć co?.
Po to jest temat by w Iławie i okolicach zorganizować OT /A temat do ogarnięcia.
Pozdrawiam wszystkich
No cóż przyznaje się jestem pracoholikiem,ale znajduje czas dla rodziny jedno z rzeczy które mi poprawiają humor to jest gotowanie. Proszę o wyrozumiałość znajdę czas i nawet na tworzenie i funkcjonowanie OT moja praca wymaga gospodarowanie czasu i usuwanie problemów jak najszybciej
ST.szer dziekuję za wsparcie bedzie napewno potrzebne.Jest wtrakcie kontaktu i wywiadu z organizacjami strzeleckimi.
Na pokrzepienie serca.Znalazłem film który pokazuje naczym polega OT i jego podstawowe funkcje.
link do filmu
https://youtu.be/vpS5vDdnFrM
Na pokrzepienie serca.Znalazłem film który pokazuje naczym polega OT i jego podstawowe funkcje.
link do filmu
https://youtu.be/vpS5vDdnFrM